Anotace: moje oblíbené téma ...
... a každá ta mořská básenka (a že jich tu máš) je prostě kouzelná. Opět ST!
04.08.2010 08:43:00 | NikitaNikaT.
když bosá ráno po dlouhé cestě smočí mé nohy jiskřivé kouzlo chladně líbezné s vycházejícím sluncem a nekonečností sobě vlastní, moře.. není krásnější pocit svobody.. a dokonalosti..
díky, jako bych tam byla...
02.08.2010 22:05:00 | zelená víla