Svoje dni...
Anotace: Žatva je už v plnom prúde,aj v básňach to snáď tak bude!
Majú svoje dni,
všetky múzy,predpokladám
tiež majú svoje sny
kvôli snom sa predsa nepohádam
Dni,tie svoje,
tiež mám asi aj ja
komárov roje
musíme prečkať obaja
V tejto uhorkovej sezóne
aspoň písať,keby sa darilo
v bledomodrom ozóne
mozgovňu moju napilo...
Přečteno 249x
Tipy 10
Poslední tipující: Cecilka, Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT., Jiparo
Komentáře (4)
Komentujících (4)