O neklidu
Bylo mi nedáno klidný být.
Jen tak si plynout, nic nehrotit.
A to mě nemůže nechat v klidu!
Jak k tomu neklidu proboha přijdu!
Přemýšlej, zkus se uklidnit!
Dáno ti nebylo, no! Tak klid!
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: S..a, malá slečna, CULIKATÁ, Zelená okurka
Komentáře (2)
Komentujících (2)