Anotace: Napadla mne v sobotu při deštivém počasí a vypráví ji jakási imaginární postava, kterou jsem si vymyslela (chudák, ta toho taky se mnou zakusí).
tohle jsou fakt dobrý melodický věci... máš cit pro krásný zpěvný text... ostatně jako mnoha tady na literu :-) jsem rád, že u nás ještě v týhle době píše někdo takovýhle věci... moc fajn...
29.07.2010 22:23:00 | patrikus
Opět krása ST!!!
28.07.2010 17:04:00 | xoxoxo
Jo, to já nevím, já si s Imaginární osobou moc často nepovídám, já se na ni vymlouvám, když mluvím sama se sebou (abych nevypadala jako blázen, i když tato výmluva asi nebude ideálním řešením, protože nevím, co je bláznivější - jestli mluvit se sebou nebo s Imaginární osobou). Ale mám ji ráda a vím, že tu vždy bude, když ji budu potřebovat.
28.07.2010 14:13:00 | Zelená okurka