Dilema ...
Anotace: Dva žebráci a dva světy ... /... kde a komu splácet ... náš lidský úvěr ... ?? !
.
Mrzák, ..
mlčenlivá hrdost
... bez nohou ..
u kostela milosrdných
nic, ...
jen miska napovídá
těžký je život
bez střechy nad hlavou
a trochy jídla ...
a o kus dál
těkavé oči ...
lámou se v pase
nezralé chmýří
na třesoucí bradě
podlézavě kňourá ...
Přispějte na mé sny ... !!
Nechci přece tak mnoho
chci jen žít ...
a nechci se už
nikdy probudit
do jeho světa ...
... do vašeho světa ...
*
---------------------------------------------
.
Comment K básni "Žebrák" 20.7.2010 7:37
.
Přečteno 326x
Tipy 20
Poslední tipující: Divoženka1, Elisha, labuť, Alci, G.P., Jana M., Kewt, Mbonita, S..a, malá slečna, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)