Strach
Anotace: Zaklíněna v neopětované lásce??
Bojím se,
slyším vytí vlků
a snad i...
výstřel?
Ach ne, to ne,
má mysl je příliš poblouzněná.
Ale já nemůžu, už nemůžu.
Stojíš za mnou,
šeptáš sladká slůvka
a škrtíš mě.
Hláska nevyjde z mého hrdla,
pomalu přestávám dýchat.
Ale mé srdce bojuje,
tluče, tluče, tluče...
Prosím, zachraň mě!
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: její alter ego, Le ver luisant
Komentáře (0)