Životní fakt
Pro každou jsem lepší kámoš než přítel
výběr jak z jídelníčku z mnoha jídel
nikdy však nejsem ta správná porce
na to abych moh vstoupit do dvorce
do dvorce se kterým mohl bych soužít
do té doby budu se jen tak ploužit
a děkovat s úsměvem za každé jitro
a tím dál poznávat každého nitro
Přečteno 358x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Bíša, JohnyD., malá slečna, Skalsky Pavel, Niky88, CULIKATÁ, nejsembásník, Pablo Kral
Komentáře (1)
Komentujících (1)