Bolavá básenka... znám a moc dobřé vím, jaké čekání... na verdikt, abo rozhodnutí, co dál... Zdravíčko je vzácný dar.
29.07.2010 10:41:00 | NikitaNikaT.
No jo,ona je tak trošku o zdraví.Děkuji Ti slunečničko,mám Tě doma ve váze:)).Pole je nyní plné slunečnic a krásně září.
29.07.2010 10:13:00 | CULIKATÁ