Pocta zemřelému taťkovi ...
Tři roky rychle jako voda uplynuly
a život se již odrazil od bodu nuly.
Přesto dnem i nocí každou chybíš,
když před spaním klid mi neslíbíš.
Ve snech vídám tě jako kdysi dávno,
jen ve skutečnosti již to není dáno.
Slova křičím potichu myslí svou,
i tak vím, že rozhovor je ve dvou.
Ikdyž náš svět nyní již neobýváš,
roli strážného anděla neodbýváš.
You are my dad forever :-*
I don´t forgot never :-*
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
Komentáře (0)