Představa
Hlava se mi motá,
srdce rychle buší.
Zas podlamujou se má kolena,
snad něco tuší.
Ach, je tak krásný
chtěla bych dotknout se jen.
Ten pohled a úsměv jasný.
Ne, co když je to jen sen!
Stojím tiše ani nedutám.
Jeho vůně v pokoji rozlitá,
pálí mě v plicích,
opět rudnu na lících.
Již odchází,
zastavit jej mám?
Bude hezčí,
když vrátí se sám.
Přečteno 301x
Tipy 6
Poslední tipující: tukiy, Akura, carodejka, JohnyD., malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)