ZTRACENÍ V TOM PROUDU ČASU
Anotace: vteřiny prázdných hlasu
Jen ozvěna co tě hledá
ta slova co jsou bledá
v každém vlastním prokletí
vteřiny ty odletí
Nehledej něco už není
co vlastně změní
já vím jsem světlo
světlo,co to řeklo
můžeme hledat,paprsky noci
ty vteřiny co mají v moci
jen všední zázrak radosti
vteřinu jenž nehostí
A přece svět když stůně
tak najdou jejich vůně
vteřiny prázdných hlasu
ztracení v tom proudu času.
Přečteno 244x
Tipy 22
Poslední tipující: Bíša, Krahujec, Jiná, PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, j.c., Květka Š., malá slečna, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)