Pocity
Anotace: .. jen pro ten dnešní den, stojí za to žít ..
Sbírka:
2010 Snění?
Pocit slasti
chci opět ochutnat plnými doušky osvěžující lásku
chci opět cítit tvé konečky prstů na mé tváři
Pocit štěstí
chci opět létat i přistávat na chladnou zem
chci opět hledat ve tvých očích pravdu
Pocit radosti
chci opět se smát jako holčička s vanilkovou zmrzlinou
chci opět hladit tě po tváři a říkat ti ta mocná slova
Přečteno 310x
Tipy 9
Poslední tipující: dream in emptiness, Lucky.SD, Niky88, stravla, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (0)