Šíp střelený proti času
Šíp střelený proti času
se špičkou krvavou
míří z mé kuše
Zachytí ho ruka
přísného starce
a cestu jeho utne
Kárá mě temným zrakem
jsem pokorný
a myslím
Na své lásky
Na své sázky
do shnilé loterie
Na hořká znamení
na palčivé boleti
Přejíždím si prstem po jizvách
Nechci už střílet
bolestné šípy
proti času
Osedlám svou kobylu
a s jemným úsměvem
půjdu po jeho proudu
Přečteno 312x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, ilona, Unyle Pěl, její alter ego, nejsembásník, Niky88, mida
Komentáře (1)
Komentujících (1)