sen o holčičce
Ruku ti podávám,
ty malá nevinná.
Ruku ti natahuju
ty malá spanilá.
Ruku v ruce sen se mi zdál
že tys byla o podál
v šatičkách a mašličkou
s tak natěšenou tvářičkou..
Ruku v ruce ..
Možná je čas
otevřít ti náruč
nechat přijít skrz mé já
a Ty?
Ty bys byla moje holčička nádherná!
Přečteno 352x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, carodejka, CULIKATÁ, Květka Š., Kett, Niky88
Komentáře (2)
Komentujících (2)