Anotace: nedá mi to, je to silná inspirace ....
Moře to je krása
ale i živel
pro nás suchozemce
občas je to svízel
když moře běsní
-to strach nespí.
04.08.2010 07:45:00 | s.e.n
Muzikanti prosím ještě hrejte,
ať mohu klidně usínat
do snů lehounce zazpívejte
sfoukněte vlhko na řasách :-)
ST.... každý se někam vracíme
už mám sbaleno
30.07.2010 07:40:00 | Divoženka1