Vedení
Anotace: bacha....rušíš signál :)
Dráty v odlesku
očí a v hlubinách
tělních otvorů
prochází námi
a jsou ve spojení
s naší psychickou
i fyzickou schránkou
***
jsou dlouhé i krátké
podle toho jaké máte vedení
**
a někdo si na něm stojí
a ruší signály druhým
Přečteno 246x
Tipy 13
Poslední tipující: Mbonita, Jiná, Kapka, Lady L, Javavia, Kubino 2, Květka Š., Jiparo, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)