JEDNOU
jednou bych se probudit chtěl
abych se tak měl
že sebe znát nebudu
na vše kolem zabudu
kde jsem kdo jsem nač sem tu
všude kolem vidí hru
zapomenout svůj původ
nezažít žádnej podvod
to je můj nádhernej sen
s kterým se probouzím každej den
svinstvo dobro vždycky kryje
kam to kurva všechno spěje
Přečteno 273x
Tipy 6
Poslední tipující: Iv, Javavia, Kubino 2, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)