Ze života ...
Anotace: ... režisér čas ...
.
Chtěl bys tleskat
ale ruce to netrefují
... míjejí se ...
slunečníky na pláži
narvaný v bikinách
vorvaňů
lověj´ Krakatice
chapadla vše chápou
Inseminátor
plodných diskuzí
neúnavně pracuje
a sterilní myšlenky
čvachtaj´ ...
v gumových rukavicích
Chtěl bys tleskat
ale ruce to netrefují
... míjejí se ...
Jako motýlí křídla ...
-------------------------------------------
... prodrbanej čas ...
( Režisér je prostě vůl ... )
*
.
Přečteno 322x
Tipy 13
Poslední tipující: Michal Kvido, Elisha, labuť, Alci, Dota Slunská, janewe, Javavia, Zefi, Květka Š., malá slečna, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)