Tak jako kočka vidím ve tmě jas!
Ve smrti krása je...krása všech krás!
V životě po smrti - v životě poté -
živý vzývám smrt, zalitý potem
Nechtěl jsem v bolestech pokleknout k Hádovi
Nechtěl jsem na rukou mít zrezlé okovy
Chtěl jsem tvé tělo! Ne tobě ublížit -
láska a násilí - dá se tak snadno zneužít...