O všem vím....
Anotace: Vím i o tom, co nechceš, abych věděla, jsi kniha, jež je popsána zřetelným a jasným písmem... písmem zapomenutých... já ji znám.... já ji psala...
Tiskneš se ke zdi,
skřeky tě provázejí,
nápisy nečti,
nemáš svědomí.
Cítíš se být ponížen,
v samotě se ukájíš,
nejsi raněným zvířetem,
smrti nic netajíš?
V mysli mé jsi nahý,
jsi jak bezbranné dítě,
věř, že hněv je pravý,
nevymotáš se z mé sítě!
Mnohá staletí bloudím,
hledám zranitelné... TEBE...
Životy tak rmoutím,
kdy zničím sebe?!
Komentáře (0)