Její Anděl
Anotace: Psáno tak trochu jinak...
Slíbala kapku krve
… z jeho rtů.
Voněl
… láskou a touhou.
Byl
… hříšně dokonalý.
Tmavé prameny
… vlasů jí nechával vískat.
Hřejivý pohled
… jeho očí ji rozpálil.
Ona jen
… zalapala bezbranně po dechu.
Byl to její
… Anděl.
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: cordeli, Ledová víla
Komentáře (1)
Komentujících (1)