Muška štěstí
Anotace: Štěstí je muška jenom zlatá :)
V jiném světě
na výletě
potkala jsem štěstí -
mušku jenom zlatou.
Mouchy mě teď matou.
Chytám je do dlaní,
snad se tím nezraní.
Aby mi svými křídly,
přece jen nabídly
kousek toho štěstí,
co na nich nosí.
I jiní o ně prosí.
Snad se dočkám,
na zlatý prach si počkám
z křídla mušky jenom zlaté.
Odbornice na slovo vzaté.
Na co? No na to štěstí přece…
Na přítomnost tebe v mojí dece.
Přečteno 429x
Tipy 22
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, kejtyyy, ZILA78, Bíša, Špáďa, 666 Idiot MCR, Linzerka, Javavia, kreckomil, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)