Když je lásky konec
Anotace: o neštastné lásce
Odloučení bolí,
jako když bodá do vás nůž.
Byl tu jeden člověk,
byl tu jeden muž.
Dala jsem mu vše,
svou duši i své srdce.
Teď už jenom vzpomínám,
nesu to dost těžce.
Vždyť to byla moje
první skutečná láska.
Oči mé mi zakrývala
velká černá páska.
Byla jsem slepá
a neviděla jeho zlou tvář.
Pořád jsem jen snila,
můj život byl jak snář.
Je už ale konec,
téhle lásky, toho snu.
Probouzím se sama,
do tohohle šedivého dnu.
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: její alter ego, Niky88, ajlonka
Komentáře (1)
Komentujících (1)