DĚKOVNÁ
Anotace: ...PRO VÁS VŠECHNY, A ŽE JE VÁS OPRAVDU HODNĚ :)
Všichni, co píšete
na Literu.cz,
(našem modráskovi)
Vy všichni přispíváte
svými dílky do mozaiky
současné české poezie,
která je každému
sobě vlastní
a za to bych chtěl,
Vám všem, básníkům
z literu, mockrát poděkovat
protože je to
nádherné umění,
a kdo řemeslu
opravdu rozumí
je Mistr slova,
já osobně si myslím,
že se tu Mistrů
sešlo opravdu hojné množství
i když se všichni
pořád učíme jako
učni slov
opravdoví talenti
se poznají
a pro mne je
talent každý
z Vás, milé
dámy a pánové
protože každý píše jinak
a každý v sobě uchovává
osobité kouzlo
psaného slova
víc poděkovat neumím,
ale je to od srdce,
věřte mi
snad to stálo za tyto řádky
Přečteno 390x
Tipy 24
Poslední tipující: jitka.svobodova, Bíša, Íá, Mbonita, hašlerka, Jiná, takova, J's .., CULIKATÁ, Niky88, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)