Víra
Chci věřit
představám o černobílém světě
Chci věřit
každé tvojí větě
Chci věřit
pohádce se šťastným koncem o nás dvou
Chci věřit
že to není pouhou hrou
Chci věřit
padlým andělům bez očí
Chci věřit
že naše láska se zúročí
Přečteno 400x
Tipy 7
Poslední tipující: dream in emptiness, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)