Proudy přátelství
Když pluješ řekou přátelství,
nesmíš do něj vše dát,
protože ta noční můra se Ti jednou taky může zdát..
Pořád nemá čas,
s dobrou vůlí to přecházíš,
ale o přítele tím přicházíš..
Jaksi nejsi aktuální,
máš značku šedá myš,
o kterou ani pohledem nezavadíš..
Když se snažíš urvat kousek jeho času pro sebe,
jsi rázem zatracen v hloubi temných vod.
Proč?
Prostě jen nejdeš vhod.
Potřebuje se Tě zbavit,
lehká věc,
začne Ti nadávat,
chce přec zranit..
Má prej důvod,
tys "musel zradit"!
I když je Ti jen líto,
že nemá čas,
nemá pochopení,
stal se prostě z tebe hadr zas.
Důvod?
Jsi moc dospělý..
Nepochopí to,
ani kdyby chtěli..
Přečteno 416x
Tipy 2
Poslední tipující: Lenullinka
Komentáře (0)