Anotace: Ku příležitosti rekordní statistiky v počtu dopravních nehod se smrtelným zraněním za měsíc červenec 2010 věnuji a spílám všem nabobům a ignorantům hodnot života nejen vlastního, ale i všech hodnot lidských.
znám ty blbce v silným fáru
kterým chlast na mozek hrabe
co předjížděj vlevo, vpravo
i přes dvakrát plnou čáru
a hulákaj "uhni, srabe"
na motorkách znám ty blbce
po dálnici kličkující,
sadisticky volám "bravo"
když nezvládnou jízdu s kopce
a strom jim skončí na palici
***
Jiří senior
02.08.2010 17:03:00 | j.c.
Za tuto báseňku dávám velké ST,přesně tak to bývá...jenže většinou na tyto,, frajírky´´doplácí ti nevinní!:o)))
02.08.2010 16:05:00 | střelkyně1
Takový sráče bych..ale škoda slov! Myslí si že jsou neprůstřelní a odnesou to vždy neviní.Je to tři roky co sousedům jeden takovej frajírek srazil desetiletou holčičku ,načtěstí to dopadlo dobře! Za takovou báseń velké ST!
01.08.2010 11:02:00 | xoxoxo