Čtyřlístek
Napoprvé čtyřlístek nenajdeš
a kdyby jó - tak o tom raději pomlč
Když ticho je moc nahlas
a duše kvílí
Když uchvátí tě pocit stejný na vlas
jako tehdy, v tu marnou chvíli
Klekni, a čtyřlístek hledej
nenajdeš jej, tobě štěstí nepřísluší
Když samota těší duši
a drásá naději
Když pro tvé prosby jsou všichni hluší
Poklekni, raději
Přečteno 307x
Tipy 8
Poslední tipující: francouzka, dream in emptiness, Květka Š., CULIKATÁ, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)