žárlivost
Anotace: mužské ego... text písně
jak a kudy jít,kde jí uvidím
otázky mě zabíjí
proč a v jaký čas,obletuje nás
láska co se nesmíří
ref:v jedné chvíli štastným být,,,v druhé smrt si v očích číst
s kým a proč a jak se ptát,,,jen se zevnitř užírat
láska prý je ryzí skvost,láska hory přenáší
co má na to říct?? má žarlivost
proč jí nevěřím,vždy podraz zavětřím
důvěrou já nehýřím
s kým a proč a jak
ty otázky vem šlak
chtěl bych si jen v klidu žít
ref: =!=
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)