Anotace: Nechal jsem se inspirovat čubíkem.
Sbírka: Lekce volného pádu
Culík při čtení málem přišel o kukadla:)).To je vážně síla,vymyslet takovou blbinu-čůrokap,to mi hlava nebere.Ale rozesmál mě ČUBÍK i TY:))
01.08.2010 18:41:00 | CULIKATÁ
Jéééé tys mě ale pobavil, nedávno jsem četla na internetu o nově vynalezeném čůrokapu pro ženy a moc jsem se nasmála, přímo jsem se chechtala za jaké kraviny dnes utrácejí peníze pro výzkum.))
Napsal si to opět báječně.)))
01.08.2010 17:08:00 | carodejka