Kritika-pomoc-láska
Anotace: ... jeden z mnoha životních pocitů ...
Stal ses medem,
na mě zůstal bič.
Už dávno nepláču,
už nechci víc…
Jsi daleko moudřejší,
mě zbylo holé ženství.
Nejsem hercem na jevišti,
možná divák v posledním dějství…
Leč nazývána pijavicí,
léčím hnisající rány.
Možná nejsem oblíbená,
však byly mi darem dány
mapy uzlíků Tvých cest.
Přes facky za mé dlaně,
musím Tě jimi vést…
(vzpomínka na minulost
ve skle současnosti)
Přečteno 347x
Tipy 34
Poslední tipující: s.e.n, mírně kousavý králík, G.P., Psavec, NikitaNikaT., labuť, Holis, Bíša, P.Z., Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)