Dcera matky přírody
Anotace: Pro jednu slečnu, jen tak...
běhá po mracích nebeských
běhá po větru ve snech mých
ovládá slunce zář i měsíce
je to živlu směsice
dokáže být prchlivá i stálá
a přeci je tak mladá
jako víly tančí v polích
jako zvěr běží v lesích
nezkrocená, když si nepřeje
bílá a pěnivá jako peřeje
dokáže hladit jako vodní živel
lidé krutí a zlí jsou její svízel
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: Antares, Cassandra
Komentáře (0)