Po probuzení...
Anotace: Taky se Vám nedaří vstávat?
Zas další ráno,
s ním nová provinění.
Hříšné myšlenky pozvolna vrací se do snů.
Ranní čaj v pokoji
co má jen tři stěny,
u čtvrté vodopád...
Jednou snad zaspím i vlastní smrt.
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: umělec2, Antares, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)