Anotace: ... ani já.
Ještě nevychladla postel
kam vedle mě leháváš.
Ve vzduchu je cítit kapka touhy
a trochou našich nočních žalů
Chci vyplašit stíny svý duše.
Na nočním stolku pár Tvých věcí
zapomenutých krásných bolestí.
A v zrcadlech stále schovaní bubáci,
co se o nich nikdo nedoví.
Vidíš - Není to tak dávno!
co doufat mělo ještě smysl.
Proč odháním nostalgii ze rtů
v tak prázdný čas, 00:00?
Víš, nemyslím teď kilometry když píšu
že já jsem tady a Ty..
Jsi tam.