Anotace: a trochu si popovídat.
Jdu posedět a ochutnat
jdu cinknout sklenkou, aby ucho také vnímalo
neb tenhle zvyk je touhou nemalou
všem smyslům vyhovět! A poté pít...
14.10.2010 10:22:00 | šuměnka
Nevím zda to platí pro mne
dívám se jen z povzdáli
nádherné je s hochem sedět
třeba jenom u kávy
Dívat se do modrých očí
věřím já tomuto snu
možná že se řeč pak stočí
na nás dva a na lásku.
11.09.2010 20:27:00 | s.e.n
Nejkrásnější momenty začínají sklenkou bílého vína a příjemnou společností..
09.09.2010 08:20:00 | excited
Hm,úžasné líbezné pozváníčko:-)A jaký druh vínka budeme spolu bumbánkovat,brouku ??? :-)))
14.08.2010 20:53:00 | ilona
Sklenku vína nemohu, ale třebas sklenku juice, dám si s Tebou ráda, znovu pomohu Ti nalézt, tu múzu, nebo opak kamaráda.
09.08.2010 05:54:00 | NikitaNikaT.