Upiří
Anotace: No hold moje ja se nezapře... :)
Tehdy bouřlivá noc byla
mračna měsíc kryla
a o půlnoci někde v dáli
pomoc k němu zavolali...
úplněk je mocný král
proto se jej každý bál
a ona tam v dáli stojí
jeho krev její rány zhojí
a o púlnoc někde v dáli
upíra prý proklínali
Ta neboji se slunce svitu
ta sama ve svém temném krytu k ránu se probouzí
a prstem stírá rudou ze rtu
ach lásko proč mám na rtech tvou krev
Však večer hřbitov procházi
jeho hrob tam nachází
ted už nejsem sama múj upíří králi
a tak se o pulnoci na hřbitově milovali...
Přečteno 364x
Tipy 10
Poslední tipující: E., Charibeja, Devil'sWhore, Anneli, CULIKATÁ
Komentáře (5)
Komentujících (4)