KDO JE V BÁSNI
Anotace: hledejte přatelé
Rano ve světle se kývá
A slovo už je jako proměna
Den utíká,co mu zbývá
Enormní zajem ale má
Kouzlící ve slovech odměna
Škoda slov ač nejsem hrdina
Ale do tváří se dívá
Fantazie nezná hranice
Anděl,co trápí se velice
Rozesmátých linek
I to je trik
Kdo je ten snílek
Kdo je ten básník?
Přečteno 263x
Tipy 19
Poslední tipující: Krahujec, Bíša, PIPSQUEAK, Vjeršotepec, Linzerka, Mbonita, Jiná, Agniezka, malá slečna, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)