Hvězda Lucida..
Anotace: .. Alpha Monocerotis
Má hvězda Lucida
jako já úlítlá
zářivý nebe skvost
do noci jak inkoust
láká mě, abych šel
za ní, já bohužel
ztratil jsem atlas hvězd
- jak si je nepoplést?
má jméno Zářivá
touha víc snaživá
nalezla způsob jak
Popelčin třídit mák
střevíček na míru
dámám půl vesmíru
zkoušet dám den co den
nebudu podveden
ta pravá Zářivá
střevíc už zahřívá
na nožce s čipkama
v mém snu, z hvězd dívka má..
Přečteno 286x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Mbonita, hašlerka, Satha, zelená víla, CULIKATÁ, Jiparo, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)