Blbosti
Anotace: To tak někdy napadají člověka blbosti(vyjádřeno slušně:-)
Od gejši.
Chléb náš vezdejší
Vzal jsem si od gejši.
Byl trochu teplejší,
ale chutný.
Gejša se lehce rdí,
to mi rve osrdí,
u nich se neprdí.
Jen když je nutný.
Au.
Říkal jsem jí frau,
Vy jste pěkná mňau,
Louka, slunce, blau,
Teď z toho mám trau-
ma.
Měkule.
Potkal jsem ji ve snu.
Měkuli měkulí.
Kde žiješ? Hlesnu.
Jen oči vykulí.
Pod postelí?
Kývla. Skvělý?
Měkule pod postelí
lepší než v posteli.
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: Zasr. romantik, Mbonita, malá slečna
Komentáře (2)
Komentujících (2)