Myšlenky
Myšlenky naráží do stropu
chtějí se vznášet k absolutnu
Korálky na ruce zebou
a já polykám hořké sliny
Myšlenky chtějí uniknout
však nemají možnost
V duši se rozpíná nelogičnost
nelogičnost vzteku
Myšlenky jako unavené milenky
ulehají zpět na dno mé lebky
Šeptám pár slov připomínající modlitbu
však jsou to jen slova, nic víc
Přečteno 364x
Tipy 16
Poslední tipující: Vlk v rouše, trhla.marketka, Zasr. romantik, malá slečna, Mbonita, Květka Š., zelená víla, WAYWARD, Cassandra, CULIKATÁ, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)