Rýmovníky
Anotace: Pořád vymýšlím, jak říkat pseudolimerikům, které ne vždy odpovídají normě. Fakt za to nemůžu, ale teď mi to skoro pořád myslí a píše pětiveršovatě.
Agentka
---------
Jedna dáma od El Pasa
jedla brouky místo masa.
Zdravá byla celá,
na dotaz, kde dělá,
odvětila: Přece v NASA!
Zdravé žití
------------
Jedna dáma v Novém Bydžově
chtěla žíti příliš libově.
Zničila špek i bůček na rožni,
však nezničila svůj tuk podkožní,
a tak se oběsila na skobě.
Tam v Kopidlně
---------------
Byl jeden stařeček, tam v Kopidlně,
ten se chtěl vézti na nové vlně.
Neunesla ho rádiová vlna,
a tak ten dědek zplna hrdla klna
upadnul zadnicí na kopí plně.
Přečteno 573x
Tipy 35
Poslední tipující: Bean, Skywalker, Krahujec, Zefi, Pevya, Danger, ilona, Mallerick, Bíša, Juraj Hrom, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)