Otevřeným oknem
Jen vlci vyli
bludičky běhaly kolem
za temné noci
a duše protnuta bolem.
Při slunka východu
chmury jdou spát
vzpomínky půlnoční
k slušnosti hnát.
Nepustit k moci
nestvůrné perutě
pod rouškou starostí
dál stojí nehnutě.
Přečteno 298x
Tipy 12
Poslední tipující: divoska_jaja, zelená víla, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)