Jediné, čeho se bojím
Anotace: toho se bojíím...a taky pavouků :-D
Na okně leželo týden mrtvé kotě
rozmáčklý šváb se válel v botě
a kalendář trhací rozerván větrem vlál -
přišel jsem domů a jediné, čeho jsem se bál
byla ta prázdnota mrtvého bytu!
Ptal jsem se stínu: "Alespoň ty jsi tu?"
Praskla žárovka - tma v prázdném bytu -
"Alespoň ty, stíne, byl jsi tu..."
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Makula, Malá Lucije
Komentáře (0)