jsou-li přání jako vlákna
Anotace: další nitě do klubka
jsou-li přání jako vlákna
chci se naučit tkát plátna
chci z těch vláken
drhat krásné vzory
nebo háčkovat
chci své klubko
zamotaných přání
hezky rozmotat
chci své opravdové
sny a touhy naplnit,
ať se můžu v duhu
v klidu proměnit
Přečteno 404x
Tipy 42
Poslední tipující: Gabrielle, Iv, Holis, Niky88, Bíša, Krahujec, Íá, umělec2, mademoiselle secret, PIPSQUEAK, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)