Hejtman
Anotace: Kraji Třeboňskému....
Hejna komáří
kola kapří
a vlnka sem tam
lízne břeh
teď na stáří
mám klidu za tři
a bylo by to na příběh
...Jak se zdravím ránem
se sluncem nad Hejtmanem
co léta hladí hladinou
mý oči unavený
a všechno ladí
..s krajinou
jak boky krásné ženy
Tam z břehů vlasci mávám
a u rákosí stávám
v mém tichém soustředění
jak cígo k raním kávám
vlnám se odevzdávám
a to je moje mění...
Přečteno 328x
Tipy 32
Poslední tipující: BArBArKO, Bíša, Mario de Janiero, Holis, mademoiselle secret, Špáďa, Zasr. romantik, WAYWARD, hašlerka, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)