Moc hezky poskládané, přemýšlíš a to se mi moc líbí i já se nad tvou básní trochu ale příjemně zadumala, prostě hezká.
04.08.2010 20:57:00 | carodejka
Pro mne hodně zamyšlenkové a řekla bych obrazutvorné dílko... myslím, že mezi řádky je ale mnohem víc, než by se na prvý pohled zdálo a proto je Tvé dílko pro mne svým způsobem citlivé. ST!
03.08.2010 20:58:00 | NikitaNikaT.