Krajina mysliveckých dětí
Anotace: Co může malému myslivci utkvět v hlavě?
Sbírka:
Variace
Asparáguz kondenzovaných měchů
Výbory zavlečených mechů
Rozložená dramata fíků
Bdělý smír broků
Nahá abeceda zítřků
Snaživý dres pampelišek
Záclona hřbitova a veselý bazilišek
Truchlivá meluzína
Prchlivá limuzína
Vláček pod popelem
Křivým dravým obloukem
Jiskra jiskře suchý troud
Idiot a bloud
Záškubná nášlapná mina
Zvěřina
a tichá vina
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Hloupá Květinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)