Křídla od chaannah
Anotace: :-)o opravdovém přátelství a mohu děkovat...
Sbírka:
Na cestě
Křídla mi dala světice Andělika
objala mě omilostněná
řekla mi
Bůh má smysl pro humor
cožpak by nám dal darem tolik dětí
už nenaříkej růžová dračice
rvoucí se o štěstí pro své děti
jdi a konej
co už dávno víš, že máš
poslové milosrdenství tě chrání
je čas
žehnat a přát dobré
cestou musíš najít sílu odpouštět
poznáš pak
jaké je to
nevláčet sebou ...
zraněnosti ...
těch druhých
jsi bohatá
tak už to přijmi milovaná
objala mě
a šla doprovázet ty
co se loučili s tímto světem…
Přečteno 387x
Tipy 12
Poslední tipující: Psavec, ilona, Juraj Hrom, Bíša, Mbonita, Kapka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)