Jeden krok ve tmě
Jeden krok ve tmě, druhý zas k světlu jde –
kam se mám vydat? Řekni mi osude!
Ve stínu mohu žít – ve stínu v temnotách
Světla zas použít až bude ve tmě strach!
Doprava? Doleva? Dobro nebo zlo?
Jedno ňadro ti z pod trička vyklouzlo…
Měl bych tě vysvléci a celou zneužít?
Nebo tě jenom taktně upozornit…
Radši se vydám tou cestou vášně -
odhodím zábrany - to myslím vážně!
Nač jsou ty zákony, morálka, svědomí -
má idea světa je obrazem Sodomy!
Chtěl bych se oprostit od světa všedních dní -
každý den prožívat, jak byl by poslední…
Přečteno 253x
Tipy 6
Poslední tipující: Fighting Dreamer, malá slečna, Kapka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)