Knajpové blues
Tak jak včera večer bylo,
Bude dneska zrovna tak
V kapse cinká drobných kilo
V puse nechuť, v hlavě tlak
Nenašel jsem v sklence moku
Žádnou kladnou odpověď
Možná skrytá v dalším loku
V knajpě čeká na zpověď
V tomto stylu zrodila se
Slova, činy dávných hrdinu
Ožralých jak divé prase
S hesly: stejně nezhynu
Na tom stojí pilíř mojí vlasti
To je princip svobody
Pivo esperanto české kasty
A jako tribun hospody
Přečteno 358x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, slečna.závist, malá slečna, J's .., Viva La Roma
Komentáře (3)
Komentujících (2)